De presentatie van de website op zaterdag 22 april moest  op het allerlaatste moment worden geannuleerd. Spijtig maar er zijn ergere dingen. Omdat we niet iedereen meer konden bereiken en de band (live debuut) toch wel graag wou spelen waren we toch in De Prins aanwezig om waar mogelijk teleurgestelden te troosten en anderen te stimuleren om vooral even na de muziek te gaan luisteren en kijken. Zij die niet afhaakten hebben gelijk gekregen. We moeten nog overleggen wat en of we nog wat met het officiŽle gedeelte gaan doen, maar de foto's van de band willen we jullie toch niet onthouden.

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte: 

De officiŽle openingshandeling zou door Dik Bruynesteyn worden verricht. Nu dat niet plaats kon vinden is de eer aan jouw. Zet wel even je 'boxjes' aan en het menu doet niks zinnigs, dus even helemaal laten doorlopen.

OfficiŽle openingshandeling